Merken

In de winkel verkopen wij o.a. de volgende merken:

 

Baroque:
Na de Renaissance begin 17e eeuw komt vanuit Italie, aangemoedigd door de Rooms Katholieke Kerk, een nieuwe stijl met rijke versieringen en een weelderig materiaal gebruik.Het woord barok is afkomstig van het Portugese barocco en staat voor pracht en praal.”BAROQUE” House of Classics, een passende naam voor deze uitgebreide collecties. Ontworpen en geselecteerd met veel zorg en met een passie voor stijl en traditie.

 

Bridgewater:
Tekst moet nog komen

 

Bukowski:
Bukowski Design AB is een familiebedrijf dat teddyberen en andere knuffels ontwerpt, produceert en verkoopt aan klanten over de hele wereld. Het succes van de teddyberen kan alleen worden verklaard door hun unieke design en het denkproces dat gaat in elk product. elke teddybeer is gebaseerd op een echt mens, waardoor ze allemaal dat er veel meer levensecht!

 

Crabtree & Evelyn:
De wereld van wellnes en luxe. Geniet van de dagelijkse luxe die u zich met Crabtree & Evelyn kunt veroorloven. Ontdek de wereld van luxe badrituelen en persoonlijke verzorging met producten van hoge kwaliteit, geef u over aan de beleving van uitzonderlijke luxe en welbevinden.

 

Durance:
Delicate, natuurlijke geuren voor in huis, speciaal samengesteld door Zuid-Franse geurmeesters. De geuren van Durance vormen een universum van vrouwelijkheid en geurplezier. Door de koppeling van zeer klassieke geuraccenten met verrassende mengsels creëerden de geurmeesters van Durance uiterst elegante geurboeketten. De parfums zijn samengesteld op puur traditionele, Provençaalse wijze en zetten subtiel de toon en stemming voor uw dag.

 

Ihr:
Tekst moet nog komen

 

Kaloo:
Kaloo is het perfecte babycadeau. Kaloo staat voor zachtheid en tederheid, is een combinatie van een zachte knuffel met een bijpassende doos. Kaloo staat voor een bepaalde ‘lifestyle’ en ieder item is top in kwaliteit en creatie.

 

Lampe Berger:
Lampe Berger zuivert de lucht door het verdrijven van geuren en lucht gedragen bacteriën. De brandstoffen bevatten etherische oliën die van natuurlijke botanische extracten gemaakt zijn. Deze oliën parfumeren de lucht en verzorgen een aangename en rustgevende omgeving in elke kamer, in elk huis.

 

Lang calenders:
Tekst moet nog komen

 

Lisbeth Dahl:
De producten van Lisbeth Dahl worden met veel oog voor detail ontworpen, maar zijn desondanks toch heel betaalbaar. De collectie van Lisbeth Dahl is door de jaren heen gegroeid door de toenemende vraag naar haar producten. Elk product uit de collectie is ontworpen en ontwikkeld door haar eigen team van ontwerpers in Denemarken. Elk detail is ‘scrutinised from start to finish’. Een product verdient pas het Lisbeth Dahl logo indien het hele team tevreden is met het eindresultaat.

 

Mathilde M:
Mathilde M schildert met een palet vol tederheid en elegantie, waarmee ze een compleet assortiment aan accessoires voor bad en huis maakt. Van haar hand komt het assortiment met het patina van het verleden, van de sneeuwgekleurde engelen tot badzout en badtextiel.Ze brengt ons de herinnering aan lang vervlogen dagen en het verloren geluk van de kindertijd.

 

Punch Studio:
Tekst moet nog komen

 

Scentchips:
Met Scentchips maak je je huis nóg meer thuis. De kleurrijke producten zorgen voor een intens en kruidig aroma. Door verschillende geuren te combineren, ontstaat een persoonlijke mix. Gebruikt als potpourri geven ze een subtiele geur af. Gesmolten in een brander zorgen ze voor een intens aroma.

 

Top Model:
Tekst moet nog komen

 

Yankee Candle:
Dit merk levert een grote diversiteit aan geurkaarsen. De geuren zijn verdeeld onder verschillende categorieën: Festive, Food & Spice, Floral, Fresh, Fruit. Voor een ieder wat wils!